Arkitektens eget hus

Arkitektens eget hus

Arkitektens eget hus 1920 1280 Vildmedhuse.dk
Rustikt hus, arkitekttegnet hus, klinkegulv, vilde huse, kreativt kontor

Arkitektens eget hus i Vissing er bare fedt…..

Det oser af kreativitet og som arkitekt får jeg straks lyst til at ‘fedte med blyanten’ og tegne nogle skitser. Her må man gerne tegne på væggene er jeg lige ved at påstå…. Huset fra 1985 er rustikt og enkelt i materialevalget og det giver efter min mening en dejlig ro på arkitekturen. Man skal ikke gætte hvad der gemmer sig bag de hvide… gipsvægge med filt. Her kan man se at det er vandskuret tegl. Det samme gælder gulv og loft. Man kan næsten dufte træ og tegl. Ingen gifte dampe fra moderne byggematerialer.

Hus på skråning, arkitekttegnet villa, vilde huse, arkitektens eget hus

Huset ligger på en sydvendt skråning og flyder nærmest med ud i landskabet. Dette danner nogle spændende niveaudelte rum i huset. Yderligere giver det et fantastisk kig ud over landskabet. Man kan godt fornemme kigget på nedenstående foto.

Hus i landskab, arkitektegnet, vilde hus, lækre huse
Rustik gang, vandskurede vægge, klinkegulv, arkitekttegnet

Fra husets entré er der et langt gennemgående kig i husets nord/syd akse. Kigget afslører også husets indpasning i landskabet på grunden. Loftet følger skråningens fald og husets gulv er opdelt i niveauer der tilpasser sig landskabet. Det havde sikkert været nemmere bare at rette skråningen ud med opfyld og derefter bygge et étplanshus som alle de andre….. men hvorfor? når livet nu er for kort til kedelige huse.

rustik stue, motorcykel i stue, arkitektens stue

Fedt med motorcyklen i stuen…..:)

planskitse

Plantegning af husets 171 m2. Der er en lille kælder med bryggers og toilet som ikke er med på plantegningen.

Huset er til salg hos HOME Aarhus Nord :Sagnr. 634-01440

Alle foto i indlægget er fra ovennævnte mægler.

Se placering på google map:

Del gerne...