FAVORITTER uge 46/47

FAVORITTER uge 46/47

FAVORITTER uge 46/47 604 604 Vildmedhuse.dk

NÅR JEG LEDER EFTER SPÆNDENDE BOLIGER PÅ NETTET, ER DET JO SJÆLDENT, AT DER KUN ER EN. SOM REGEL MÅ JEG VÆLGE MELLEM FLERE, DER KUNNE VÆRE INTERESSANT AT DYKKE NED I OG FORTÆLLE MERE OM.

Derfor har jeg valgt at jeg vil dele mine favoritter med jer, der læser min blog. Jeg vil forsøge at lægge min liste op hver 14. dag, så det er relativt nye boliger på markedet. Det går jo lidt stærkt stadig væk og nogle boliger bliver solgt næsten før de rammer markedet. Men jeg vil forsøge…. Nedenfor har finder du mine nyeste favoritter med maksimal 14 dages liggetid på boligmarkedet.

Del gerne...
1 kommentar
  • Jeg sætter pris på dit arbejde. Nogle af villaerne ligner slotte, det ville være en interessant oplevelse at bo der