Fri på Mols

Fri på Mols

Fri på Mols 1024 524 Vildmedhuse.dk
Sommerhus til salg på Mols. Fed, unik arkitektur.

Der var en gang… hvor et fritidshus afspejlede et frit og simpelt liv. Hvor det materielle livs stress og jag blev ladt tilbage, når man trillede ned ad den smalle grusvej, og horisonten og det grønne landskab åbenbarede sig. Sommerhuset (fritidshus lyder egentlig ikke så dejligt som ‘sommer’hus) fra 1975 er lige præcis sådan et hus. Jeg er vild med det mentale overskud, et arkitekttegnet sommerhus som dette oser af. Det er ikke højglanskøkken og akustiklofter, der minder én om hverdagens kontorlandskab, der findes her. Tværtimod er det netop fraværet af moderne ‘fernis’, der giver husets dets afslappende atmosfære. Her må man gerne bare ‘være’, holde fri og gøre ingenting….. hvis man har råd selvfølgelig.

60'er hus på Mols til salg, Arkitekttegnet sommerhus, arkitekttegnet fritidshus, Vilde hus, lækkert hus
Arkitekttegnet sommerhus på Mols, Lækkert 60'er hus, Smuk arkitektur

Huset ligger med ‘ryggen’ mod nord og åbner sig med store vinduer mod syd og havet. ‘Ryggen’ dannes af en tung, hvidkalket teglstensmur med små vindueshuller. På murens sydside ligger så selve huskroppen og luner sig i solen. Det mørke træ på vægge og terrasse giver en indbydende varm atmosfære. Når man ser på de to foto af huset i landskabet, er det tydeligt, at huset med sit sedumtag næsten vokser ud af landskabet som et årtusind gammelt klippestykke.

Fantastisk udsigt til salg på Mols, lækkert sommerhus, arkitekttegnet hus
dejlig solkrog, sommerhus arkitekttegnet, Mols

Fantastisk møde mellem husets malede træ, den hvide teglstensmur og det grønne buskads i baggrunden. Man sidder næsten på en flåde i et grønt hav….

60'er køkken, sommerhus køkken

Hvem kan finde på at skifte dette fine køkken ud med et moderne højglanskøkken med induktionskogeplader og indbygget espressomaskine….

Pejs i sommerhus, arkitekttegnet sommerhus på Mols

Og selvfølgelig er der en hyggekrog med pejs, som man ofte finder i et arkitekttegnet sommerhus fra 1960erne. Her kan man som de første istidsbosættere på kanten af Mols sidde i sin lune hule og se ud på landskabet gennem ilden.

betonlampe, arkitekttegnet sommerhus

En af huset sjove detaljer. En lampe fremstillet af fiberbetonrør (håber ikke det er asbest….) Den passer perfekt til huset uprætentiøse atmosfære.

planskitse, arkitekttegnet plan

Plantegning over huset. Læg mærke til at huset et underdelt i to. Gårdrummet danner et ‘udendørsrum’ i sammenhæng med husets øvrige rum. Husets samlede areal er 118 m2. Men man har så også 6.800 m2 grund at boltre sig på der ud over.

Huset er SOLGT – til salg hos Lokalt Libhaveri : Sagnr. LL3619

Alle foto i indlægget er fra ovennævnte mægler.

Se husets placering på Google maps:

Del gerne...