Kreativ på kanten

Kreativ på kanten

Kreativ på kanten 3000 2000 Vildmedhuse.dk
Strandgård til salg ved Vesterhavet. Galleri til salg

HVIS MAN HAR HOLDT FERIE I PROVENCE, VED MAN GODT, AT GAMLE RUINØSE BYGNINGER OG BYMILJØER KAN RUMME EN HELT SÆRLIG SKØN ATMOSFÆRE. Det er skønheden i forfaldet. Den firlængede Vesterhavsgård her har noget af den atmosfære. Både fordi hovedhuset rent faktisk er lidt rigeligt patineret, men også fordi der i gårdens interiør bevidst er arbejdet med det skønne i patinerede materialer. Gården ligger bogstavligt talt på kanten af Vesterhavet lige syd for Lemvig. (se i øvrigt indlægget “elektrisk…”)

Rustikt køkken alrum, Rå teglstensvægge

Jeg er vild med den måde der leges med forholdet mellem husets oprindelige dele og de nye tilføjelser. Læg mærke til at gulvet slipper væggen til venstre i billedet. Så er det tydeligt at gulvet er kommet til senere og er skåret til efter væggens ujævne geometri.

Drivtømmer som søjler, Strandgård til salg ved Vesterhavet. Galleri til salg

Helt sikkert vildt overdimensioneret tømmerkonstruktion i stuen….:) Men fedt og næsten teatralsk. Nærheden til Vesterhavet understreges ved tilstedeværelsen af drivtømmer og vraggods i stuen 🙂 De er jo ufattelig smukke de gamle stykker drivtømmer.

Smukt galleri i gammel lade, tømmerkonstruktion

Man er ikke i tvivl om, at kunstnerisk kreativitet fylder meget i denne bolig. Dette rum er en af de gamle staldfløje i den firlængede gård. Tømmer, tegl og betongulv. Enkelhed suppleret med kreativ iscenesættelse gør efter min mening denne gård til en særlig oplevelse – også selv om den fra et byggeteknisk synspunkt formentlig kan være en udfordring.

Smukt galleri i gammel lade, tømmerkonstruktion

Der er simpelthen en overflod af flotte rum i de fire længer.

Smukt galleri i gammel lade, tømmerkonstruktion
Keramikværksted i gammel lade, Galleri til salg ved Lemvig

Det må rive i enhver kreativ sjæl, når man ser de her rum. Mulighederne står i kø….

Håndskitse, arkitektskitse

Planskitse over gården. Boligarealet er på 196m2. Men der er markant flere m2 at boltre sig på, hvis man har lyst – og det er jo nok den egentlige idé med at erhverve sig dette ‘hus’.

Huset er til salg hos Nybolig Lemvig

Alle foto i indlægget er fra ovennævnte mægler.

Se gårdens placering på Google Maps:

Del gerne...